Algemene informatie

Onze rijlessen duren 60 minuten maar je kan natuurlijk ook 90 minuten of 120 minuten achter elkaar rijden. Meerdere lessen per week is ook mogelijk.  Je hebt altijd rijles van een vaste instructeur. Wij werken met instructiekaarten waar wij de vorderingen op bijhouden. Op je eigen leskaartje staan de vorderingen ook in het kort. Hierdoor kan je zien waar je nog aan moet werken en wat er al goed gaat.

Tijdens de vakantie of ziekte bestaat de mogelijkheid om door te gaan met de rijlessen bij een andere instructeur.

Wij vinden het erg belangrijk om veel geduld te hebben met onze leerlingen. Als we iets meerdere keren moeten uitleggen, dan doen we dat. Hierbij kunnen we gebruik maken van instructiemateriaal.

Er zijn diverse pakketten te koop. Dit varieert van pakketten zonder theorie tot aan pakketten met examengarantie. Er is altijd wel een pakket dat bij je past. Losse lessen volgen kan natuurlijk ook.

De tussentijdse toets en het examen vragen wij altijd ruim van tevoren aan. Dit om lange wachttijden bij het CBR te voorkomen. Je kan samen met ons een datum en tijd plannen op een dag dat je vrij bent of wanneer het het beste uitkomt met je studie of werk. Wel is het belangrijk dat je dan je theorie-examen in je zak hebt want zonder dit examen kunnen we geen toetsen of examens aanvragen.

Ontzettend blij met mijn rijbewijs!
Eva geslaagd!