Over ons

Autorijschool Boeije is een autorijschool waarbij kwaliteit en persoonlijke begeleiding zeer belangrijk zijn.

Na eerst een paar jaar voor een andere autorijschool gewerkt te hebben ben ik in 1991 met mijn eigen autorijschool begonnen. Ik wilde een heel andere aanpak en dacht "dit kan beter" en in een eigen bedrijf bepaal je zelf het beleid.

Inmiddels zijn we al vele jaren verder en hebben veel ervaring opgedaan. Er zijn instructeurs bijgekomen maar we houden het wel kleinschalig. Dit laatste is belangrijk om de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te kunnen bieden aan onze leerlingen.

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid. Hiermee bedoelen we onder andere geen onnodige lessen en extra lange wachttijden voor het afleggen van het praktijkexamen bij het CBR. Onze lessen worden aangepast op de individuele leerling en er wordt lesgegeven door een vaste instructeur. Dat leerlingen hier veel waarde aan hechten blijkt wel uit het feit dat bijna al onze leerlingen zich via mond-tot-mond reclame bij ons aanmelden.

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met autisme, ADHD, angsten en andere beperkingen. Hiervoor volgen wij jaarlijks cursussen om up-to-date te blijven.

In korte tijd mijn rijbewijs gehaald. Super!
Sander